Bestyrelsen

Formand Karen Hørmann, Dyrlæge:

Født 1957. Jeg er uddannet dyrlæge i 1985, og har været ansat i smådyrspraksis stort set lige siden, de første par år på Roskilde Dyreklinik, og de sidste 18 år har jeg arbejdet på Brøndby Dyreklinik. Jeg bor på Midtsjælland med min mand og vores to teenage piger. Helt usædvanligt for en dyrlæge har vi ingen dyr, men med mine og familiens mange aktiviteter er der ikke den tid til omsorg og pasning, som jeg synes dyr har krav på.

Ud over mit arbejde er jeg deltidsstuderende på Roskilde Universitetscenter, hvor jeg studerer humanistisk basisvidenskab. Endelig er jeg ivrig korsanger, og har sunget i kor stort set siden min gymnasietid. I efteråret 2005 var jeg med Mogens i Thailand på et gadehundeprojekt. Det var en både lærerig og øjenåbnende oplevelse, og det var den der fik mig til at engagere mig i Dyrlæger uden Grænser.

Opgaver i foreningen: Dyrlægefaglige ting og projekter.
Kontakt: info@fdug.dk 

Næstformand Mogens Østergaard Hansen, Dyrlæge:

Født i 1955 og blev færdiguddannet som dyrlæge i 1982. Inden min selvstændige tilværelse på Nordkystens Dyrehospital i Helsingør har jeg arbejdet så forskellige steder som Flyvevåbnets Hundeskole i Karup, Værløse Dyreklinik, Aalborg Dyrehospital og Greve Dyrehospital. Inden jeg startede Nordkystens Dyrehospital i 2011 havde jeg Dyreklinikken Holger Danske i Helsingør, som jeg startede i 1988. Mine specielle interesser spænder fra kirurgi over laboratorieundersøgelser og hudproblemer til alternativ behandling.

I min fritid bruger jeg meget tid på gadehunde i Indien og Thailand, hvor jeg tager ned for at hjælpe med at behandle og neutralisere dem. I gennem årene har jeg koordineret og deltaget i over 10 projekter i Indien, Thailand samt Spanien. Man kan læse mere om disse projekter her på hjemmesiden. Privat bor jeg sammen med min kone, Janne, som er operationssygeplejerske på Hvidovre Hospital.

Opgaver i foreningen: Dyrlægefaglige ting, projekter og presse.
Kontakt: info@fdug.dk 

Kasserer Jette Holm:

født i 1958 og bosiddende i Mårslet syd for Aarhus sammen med min mand Gert og vores 2 dejlige grand danois Pluto og Mango. Blev udlært indenfor revisionsbranchen og fortsatte med at lave regnskaber for mindre virksomheder indtil 1992, hvor jeg blev headhuntet til en regnskabstilling indenfor kopimaskinebranchen.

I 1998 fik jeg mit drømmejob på Jydsk Væddeløbsbane, hvor jeg kan forene min interesse for heste samtidig med et job hvor ikke 2 dage er ens.

Mit hjerte har altid brændt for dyr og jeg har derfor i min fritid bl.a. været kasserer i Dansk Politihundeforening gennem mange år, hvor jeg også selv har haft hund på konkurrenceplan. Efter en fejloperation for diskusprolaps må jeg nu ”nøjes” med gåture med mine herlige drenge.

Opgaver i foreningen: Økonomi.
Kontakt: info@fdug.dk 

Bestyrelsesmedlem Lissy Fisker

Jeg er født i 1943 og har status af pensionist. Bosiddende i en almennyttig bolig i Aarhus V, hvor man desværre ikke må holde dyr. Jeg er oprindelig uddannet advokatsekretær og arbejdede som sådan i 12 år.

Blev efterfølgende ansat som administrativ medarbejder i en fagforening, hvor jeg var tilknyttet i 22 år. Har også arbejdet som administrativ medarbejder i Socialforvaltningen, Aarhus Kommune.

Sideløbende har jeg i mange år arbejdet for bedre dyrevelfærd, såvel i ind- som udland. Jeg sad endvidere i bestyrelsen hos Dansk Dyreværn Århus fra 1995, til 2014. Heraf 9 år som næstformand og 9 år som formand. Blev valgt til bestyrelsen i Dyrlæger uden Grænser i 2016.

Opgaver i foreningen: Sekretær.
Kontakt: info@fdug.dk 

Bestyrelsesmedlem Lonni Marquart

Født i 1969 og bosiddende i et rækkehus i Nordsjælland, som jeg deler med min mor. Til dagligt arbejder jeg med uddannelsesplanlægning på en skole og færdes derfor i uddannelsesmiljøet.

Vi har altid haft dyr i familien og derfor omfattede familien naturligvis også en hund. Jeg har, udover interessen for dyrevelfærd, også en stor interesse for roser – hvilket haven da også bærer præg af.

Opgaver i foreningen: Webmaster.
Kontakt: info@fdug.dk 


Bestyrelsesmedlem Helene Schønberg

Født i 1967. Jeg er gift med Lars og sammen har vi to børn, Philip og Simone, desuden har vi Martin som bor hos os i familiepleje. Vi bor i Ishøj landsby.

Dyr har altid været en del af mit liv, og vi har p.t. tre hunde og tre katte.

Jeg er oprindelig uddannet i bankverden, men da jeg altid har haft en stor trang til at udfolde mig kreativt, er jeg nu ved at åbne mit eget web galleri.

Opgaver i foreningen: Fundraiser, kontakt til sponsorer og merchandise.
Kontakt: info@fdug.dk 

Bestyrelsesmedlem Hanne Stajner
født 1946, gift med Ole Hansen. Vi bor i hus i Københavns omegn, huset deler vi med vore tre hunde. Bordercollien Willi, de to podencoer Piluca og Jerry, som er gadehunde fra Spanien. Jeg har i mange år arbejdet som forlagsredaktør og -konsulent og er nu ansat i et af vore ministerier.

I de år jeg har arbejdet med dyrevelfærdsarbejde, nationalt og internationalt, har jeg altid været imponeret over det arbejde, der bliver udført for at hjælpe svigtede og forladte dyr. Her i Dyrenes SOS vil jeg gerne lægge mit engagement og arbejde i de opgaver, jeg får tildelt, i et godt samarbejde med den øvrige bestyrelse. I sær Dyrenes SOS arbejde med hjælp til og neutralisering af gadehunde rundt om i verden taler til mit hjerte.

Jeg er fra et hjem med stor kærlighed til dyr, og de har altid været en naturlig del af min tilværelse.

Opgaver i foreningen: Fundraiser.
Kontakt: info@fdug.dk 

Suppleant Anne-Marie Jensen:

Født i 1946 og bosiddende på landet i Køge Kommune og bor sammen med min mand og vores dejlige tæve Lulu som er et gadekryds. Er uddannet kontorassistent i 1967 og har stort set arbejdet med bogføring altid og varetager nu posten som kasserer i foreningen.

Jeg blev interesseret i foreningens arbejde gennem min dyrlæge, og da jeg gerne ville hjælpe, slog jeg til. Ud over vores hund Lulu har vi en lille kat Fister inde og 7 katte ude samt en ged.
Kontakt: info@fdug.dk 

Suppleant Ole Hansen:

Født 1941, pensioneret tjenestemand i staten. Privat er jeg gift med Hanne, bestyrelsesmedlem her i Dyrlæger uden Grænser. Sammen har vi tre hunde – en border collie fra Sønderjylland og to podencoer – vi har reddet fra kummerlige tilværelser som gadehunde i Spanien. Vi bor i Vanløse i hus med have, hvor hundene kan løbe frit omkring.

Jeg er fra et hjem med stor kærlighed til dyr, og dyr er en vigtig og naturlig del af min tilværelse.

For mig er det vigtigt, at foreningen målrettet og engageret fortsætter sit enestående arbejde i marken i forskellige dele af verden. Dyrlægerne og deres assistenter pakker tasken og rejser ud i verden for at hjælpe de lokale dyrelæger med at vaccinere, neutralisere og registrere de mange gadehunde. Registreringen er særdeles vigtig, da mange af de løsgående hunde i virkeligheden har en ejer. Hertil kræves der penge, og jeg vil gerne fortsætte med ihærdigt og til stadighed at være med til på forskellig vis at skaffe disse, så det økonomiske fundament er i orden.

Dyrlæger uden Grænser har vi en kultur, der er baseret på tillid til hinanden, og på at der er sammenhæng, mellem det vi siger, og det vi gør – det vil jeg gerne arbejde for.
Kontakt: info@fdug.dk